Üdvözöljük a Hintazz.hu webáruházban!

14 napos ingyenes elállás!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Top 10 hintaülőke - 2023

2024. 02. 01. 9:51

2023-ban is szerepelt a Nádland kínálatában tányérhinta, laphinta, fészekhinta, és még sok különböző hintaülőke. Hogy melyik volt a 10 legnépszerűbb? Most megmutatjuk! Fedezd fel a tavalyi év legnépszerűbb hintaülőkéit ebben a blogbejegyzésben!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Deák Molli

Játszótéri kisokos

2023. 05. 17. 14:20

Ebben a blogbejegyzésben összeírtunk pár hasznos kifejezést, ami segíthet megérteni a játszótereknél előforduló leírásokat. Így talán számodra is könnyebb lesz megtalálni a tökéletes kerti játszótornyot!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Orsolya Domokos

Tudod, hogy mire kell odafigyelni játszótorony vásárlás előtt? Faanyag, festés, ütéscsillapitás, rögzítés... és még sok mindennek utána kell járni, mielőtt játszótér rendelésbe kezdünk! Ha szeretnél minden fontos információt megtudni, olvasd el cikkünket!

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Domokos Orsolya

Manapság rengeteg helyen találkozhatunk különböző hintákkal, gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy egy gyermek úgy nőjön fel, hogy ne kerüljön kapcsolatba ezzel a közkedvelt játékkal. Gyermekeink hintázhatnak parkokban, játszótereken, bölcsődében, óvodában, a kertben sőt még akár a lakásban is egy kis állványra, vagy egy ajtófélfára függesztett hintaülőkében.

Az mindenki számára világosan látszik, hogy a gyerekek nagyon élvezik a hintázást, ám a legtöbb szülő nem is gondolná, hogy ennek a mozgásformának sokkal több előnye is van annál, mint, hogy egy ideig egyedül elvannak a gyerekek, és a fárasztó játék után könnyebben elalszanak...

Tovább olvasom
0 Komment | Létrehozta Kovács István

Hogyan válasszak hintát?

2019. 01. 01. 12:00

Minden játszótér és kerti játszóvár elmaradhatatlan tartozéka a hinta, aminek számtalan ötletes felhasználási területe létezik. A középpontban azonban mindig a játék, a szórakozás áll.

Milyen szempontokat érdemes megfontolni, mielőtt hintaülőkét, vagy hintaállványt választ az ember?

Magyarország egyik legnagyobb forgalmazójaként már nagyon sok hintát láttunk és számos örömtől sugárzó gyermek arcot, amint szüleikkel együtt kiválasztották hőn áhított hintájukat. A tapasztalatainkkal szeretnénk hozzásegíteni Téged is a megfelelő hinta kiválasztásához, hogy ugyanez az öröm legyen a gyermeked arcán is.

Tovább olvasom

Címkék:

0 Komment | Létrehozta Kovács István