Üdvözöljük a Hintazz.hu webáruházban!

14 napos ingyenes elállás!

Kosár

üres 0 Ft

My Cart -

üres
My Cart: (0)

Hintacsukló - Födémhez rögzíthető

2 500 Ft
(2 500 Ft /db)

A födémhez rögzíthető hintacsukló egy kiváló minőségű, megbízható és tartós beltéri hinta tartozéka, de kiválóan alkalmazható magánkertekben is.

Raktáron!
Ellenőrizd a készletet
db
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Akár személyesen is átveheti
Szállítási díj:
1 990 Ft -tól
Szállítási idő:
2 - 4 munkanap

Termék leírás

A hintacsukló - födémhez rögzíthető kiváló választás a hinták számára, garantálva a hatékony, stabil és megbízható felfüggesztést különböző környezetekben és körülmények között. Ez a hintacsukló könnyen telepíthető és használható. Könnyedén rögzíthető a kívánt helyre 4 csavar segítségével, biztosítva a stabil és biztonságos kapcsolatot a hinta és a rögzítési pont között. Egyszerűen be kell fúrni a négy csavart a rögzítőlemezen kijelölt helyekre és a födémhez vagy a hintaállvány felső gerendájához rögzíteni, és máris kész a felfüggesztés. Főleg fához rögzítendő!

Praktikusság és könnyedség - A karabiner egyszerűsége

A termék kialakításában a praktikus megoldásokra is nagy hangsúly vant fektetve. A hintacsuklóhoz tartozó karabiner segítségével könnyedén cserélheted a különböző hintafajtákat. Ez gyors és egyszerű folyamat, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan változtathasd a hintázás stílusát vagy a gyerekek preferenciái szerint módosítsd a hintát.

Kiemelt élmények - Használjátok ki a hintázás örömét

Használd ki az élményt és az örömöt, amit a födémhez rögzíthető hintacsukló kínál! Bízunk benne, hogy a hintacsukló segítségével hosszú éveken át élvezheted a hintázás örömét, miközben biztonságban vagy a strapabíró konstrukciójának köszönhetően.

Fontos figyelembe venni a födém vagy a hintagerenda teherbíró képességét és ehhez mérten választani a felfüggeszteni kívánt hintát. Alkalmas babahinta, fészekhinta, lengőhinta, kötélhinta és más hintafajták felfüggesztésére.


Az ügyfeleink kényelme és bíztonsága: Az elsődleges fontosság számunkra


A minőségi és megbízható hintacsukló segítségével a biztonság, a kényelem és a szórakozás garantált.
A hintacsukló - födémhez rögzíthető, minőségi anyagból készül, masszív kialakítással és különleges bevonattal, amely hozzájárul hosszú élettartamához és ellenálló képességéhez a kedvezőtlen időjárási körülményekkel szemben is. Az elemek galvanizált acélból és görgős csapágyból készülnek, biztosítva a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az optimális biztonság érdekében javasolt rendszeresen ellenőrizni a hinta rögzítő rendszerét és a hintacsuklót, hogy az esetleges kopás vagy károsodás jeleit időben fel lehessen fedezni. Emellett fontos, hogy figyelmet fordítsunk a nyikorgás megelőzésére is. Ehhez javasoljuk időnként valamilyen kenőzsír használatát, mint például a Lítium EP2 (80 gr.) vagy a WD40. Fontos, hogy a kenőzsír vízálló, hőálló és jó minőségű legyen. Egy kisebb kiszerelés beszerzése otthonra mindig jó ötlet, hiszen sokoldalú felhasználhatósága miatt bármikor szükség lehet rá. Gondoljunk csak bele, mennyire kellemetlen egy nyikorgó ajtó vagy egy szoruló biciklilánc, de ugyanilyen kellemetlenséget okozhat egy nyikorgó hinta vagy más játékeszköz is.

Jellemzők

Súly (kg) 0.3
Rendelhető Igen
Hova ajánljuk magánkertbe
Méret 9 x 17 cm
Alapanyag galvanizált acél , csapágy
Szin acél
Kiszerelési egység db